Main Menu

Tre persona sulmojnë 66 vjeçarin në Gostivar

Gjashtëdhjetë e gjashtë vjeçari R.M. nga Gostivari, dje (16-prill) ka denoncuar se rreth orës 18.00, deri sa ka qenë duke u kthyer në shtëpi në rrugën ,,Zhivko Brajkovski,, në Gostivar, në afërsi të shtëpisë së tij ka qenë i sulmuar fizikisht nga tre persona.

Menjëherë pas denoncimit të rastit, janë privuar nga liria personat A.I. 24-vjeç, M.I. 27-vjeç dhe një 17- vjeçar nga Gostivari, për shkak të dyshimit se kanë marrur pjesë në sulmin fizik, dhe të njëjtit janë mbajtur në Stacionin policor Gostivar, për zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share