Main Menu

22,2% e popullsisë në Maqedoninë e Veriut jeton në varfëri të plotë

Rritet numri i personave në vend që jetojnë ne varfëri. 22,2% e popullsisë në Maqedoninë e Veriut jetojnë në varfri të plotë. Ndërsa në nivel botëror, 2 miliardë njerëz janë të rrezikuar nga varfëria, kurse 800 milionë persona jetojnë në varfëri të plotë. Nga nesër deri më 21 prill, Kryqi i Kuq organizon javën e solidaritetit për të ndihmuar familjet e varfra, ku 200 deri 300 vullnetarë pritet të grumbullojnë produkte ushqimore, veshmbathje dhe të holla për personat ne nevojë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share