Main Menu

Stuhi të fuqishme në SHBA, viktima dhe shtëpi të shkatërruara

Stuhi të  fuqishme dhe tornado kanë përfshinë jugun e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe në veçanti Teksasin, ku vdiqën dy fëmijë dhe shumë shtëpi u dëmtuan.

Embedded video

AccuWeather @accuweather

A tornado in Franklin, Texas left a trail of destruction through this neighborhood. 138 5:30 PM – Apr 14, 2019 66 people are talking about this

Të dy fëmijët ishin përkatësisht 3 dhe 8 vjeç  dhe ndodheshin në një makinë me prindërit e tyre kur një pemë e goditi makinën. Prindërit, të ulur para, mbetën të padëmtuara. Incidenti ndodhi në Lufkin, në qarkun e Angelinës.

Sipas mediave amerikane të paktën 5 persona raportohen të kenë humbur jetën gjatë fundjavës. Një burrë banues në Misssippi, i identifikuar si 95-vjeçari Roy Ratliff humbi jetën të dielën kur një pemë e shkulur nga era e fortë ra në shtëpinë e tij.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share