Main Menu

Pendarovski: Shoqëria të jetë e pajtuar mes vete

Kandidati për president i mbështetur nga pushteti Stevo Pendarovski në tubimet në Haraçinë dhe Gazi Babë tha se koncepti i tij si president është që shoqëria të jetë e pajtuar mes vete. Pendarovski tha se të bashkuar brenda, hapen dyert për integrimet euroatlantike. Tha se si president do t’i përfaqësojë interesat e të gjithë qytetarëve pa dallim të përkatësisë etnike, politike apo fetare.

“Ju e dini që nuk ka vend që mund të zgjidhë problemet e tij që janë kryesisht të natyrës socio-ekonomike, nëse nuk është pjesë e Evropës. Prandaj, morëm përgjegjësinë dhe morëm vendime të vështira. Sepse nuk menduam për rejtingun politik, por u kujdesëm për një të ardhme më të mirë për Maqedoninë e Veriut”, Pendarovski, Kandidat për president.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share