Main Menu

Për shkaqe shëndetësore Siljanovska nuk mori pjesë në tubim në Krushevë dhe Prilep

VMRO DPMNE-ja tubimin për fushatën presidenciale e zhvilloi në Krushevë dhe Prilep. Në këtë tubim për shkaqe shëndetësore mungoi kandidatja e kësaj partie për president Gordana Siljanovska.  Kryetari i VMRO DPMNE-së Mickovski kërkoi që qytetarët të mbështesin kandidaten e kësaj partie për president.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share