Main Menu

Taravari për Alajdin Demrin: Ishte një nga ata pak politikan që shikonte popullin dhe shoqërinë me sytë e një burri shteti

Sekretari i përgjithëshim i Aleancës për Shqiptarët dhe Kryetar i Komunës së Gostivarit me anë të një statusi në facebook ka ngushëlluar familjen dhe miqtë e të ndjerit Alajdin Demiri i cili ishte dhe themelues i Akademisë Politike të ASH-së.

Në vijim keni telefram ngushllimin e plotë të Kryetarit të komunës së Gostivarit:

“Me dhimbje e mora lajmin për ndarjen nga jeta të prof. Alajdin Demirit. Në mendjen e tij gjallonin vizionet e një burri të mençur, jeta e tij ishte një vepër që iu kushtua njerëzëve deri në sakrificë.
Ishte një nga ata pak politikan që shikonte popullin dhe shoqërinë me sytë e një burri shteti.
Ishte një prej themeluesve të Akademisë Politike të Aleancës për Shqiptarët…
Por mbi të gjitha ishte një Njeri i mirë!
Shpreh ngushëllimet e mia për familjen e tij!
Sot vendi humbi një Enciklopedi Politike!
Politika humbi një akademik në shkencën e saj!
Unë humba një koleg dhe një mik…
Të qoftë dheú i lehtë Alajdin!”, ka shkruar Taravari.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share