Main Menu

Publikohet kënga e Era dhe Nora Istrefit

Ka kohë që kanë paralajmëruar me foto dhe video në rrjete sociale pamjet nga videoklipi Era dhe Nora Istrefi.

Mirëpo kënga e tyre është duke qarkulluar në rrjete sociale dhe tani më mund të dëgjohet në SoundColud, pavarësisht që ato kanë paralajmëruar se  projekti i tyre i përbashkët muzikor do të publikohet me dtën 19 Prill.

Shkelja e të drejtave të autorit sa i përket muzikës  dhe publikimit të këngëve pa dijeni të këngëtarve është bërë  mjaft shqetësuese në Kosovë.

Era dhe Nora për herë të parë kanë bashkëpunuar më muzikë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share