Main Menu

Kanita dhe Lindoni publikojnë “Stranger”

E mbani në mend Kanitën e vogël nga X Factor Albania para disa viteve?

Epo, ajo nuk është më e vogël, por një vajzë e rritur dhe tejet tërheqëse, e cila sot ka publikuar edhe këngën e saj më të re me titull Stranger, në bashkëpunim me Lindonin.

Ky projekt muzikor është publikuar në Youtube së bashku me videoklip, të cilin mund ta shihni duke klikuar më poshtë:

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share