Twitter ndryshon rregullat

ANKARA, TURKEY - MARCH 16: A picture shows a man holding a cellphone in front of a twitter logo in Ankara, Turkey on March 16, 2017. "Twitter" suspended 636,248 accounts for pro-terrorism and violence contents since the mid 2015 until the end of 2016. (Photo by Gokhan Balci/Anadolu Agency/Getty Images)

Twitter ka ndryshuar rregullat e saj kur është fjala tek numri i ndjekësve që lejohet të shtohen brenda një dite.

Tashmë një përdorues nuk mund të ndjekë një numër pakufi të profileve të tjera, por vetëm 400 të tilla, brenda 24 orëve.

Twitter thotë se këtë po e bëjnë për parandaluar përhapjen e profileve “robotike”.

Edhe në të kaluarën, Twitter mori masa për të ndaluar përhapjen e profileve të tilla, duke kërkuar email dhe numër telefoni në momentin që dëshironi të hapni një llogari.

Gjithashtu, përdoruesit e tjerë mund të raportojnë për një llogari të tillë.

Kështu, Twitter dëshiron të luftojë edhe abuzimin në platformën e saj.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share