Main Menu

Misri i konservuar i rrezikshëm për t’u ngrënë

Pas shumë ekzaminimeve të ndryshme, shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se misri i modifikuar ndikon në organizmat tokësorë dhe ujorë.

Ata kanë vënë re edhe se poleni nga misri i konservuar përmban një helm të dëmshëm, njofton Klan Kosova.

Madje në shumë vende, ky lloj i misrit është i ndaluar.

Nuk rekomandohet të hani misër të konservuar ose ndonjë produkt tjetër të konservuar. Është më mirë t’i vloni ose t’i për të siguruar që ju të ruani elementet e tij të dobishme.

Ndryshe, misri është një burim i vitaminave dhe që ka shumë përfitime shëndetësore.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share