Main Menu

Njoftim për ndërprerje të ujit

Për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellsit,në rr.Dimitar Vllahov, që ka ndodhur sot në ora 11:00, ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm do të ketë në rr.JNA(Rruga e Dibrës),rruga Borçe Jovanovski(pjesa tek kinemaja e dikurshme) si dhe rruga Tode Bogdanoski,kurse në pjesën e qendrës së qytetit,furnizimi me ujë të pijshëm do të jetë me shtypje më të ulët.Ndërprerja do të zgjas deri në shmangjen e plotë të defektit.

Njoftojnë nga NP “Komunalec Gostivar” dhe komuna e Gostivarit,që njëherit kërkojn mirëkuptim nga qytetarët.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share