Main Menu

Stresi ndikon në ëndrrat tona

Stresi është padyshim ndjenja që na shoqëron gjatë gjithë kohës në jetën modern.Shkenca e ka vërtetuar se shumë sëmundje kanë si burim stresin, prandaj këshillohet që të bëhet kujdes dhe të gjenden mënyra për ta menaxhuar atë.
Tashmë, astrologjia ka konfirmuar se stresi është faktor kryesor edhe në numrin e ëndrrave që ne shohim kur jemi në gjumë, përcjell KosovaPress. 
Madje, ata thonë se sa më shumë të stresuar që jemi aq më shumë ëndrra shohim.
Këto ëndrra kanë shumë mundësi që të kthehen në makthe dhe të mos bëjmë një gjumë të qetë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share