Main Menu

Zjarr në pyjet e Gostivarit

Nga SPB Tetovë, konfirmojnë se për momentin zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vërtok dhe Reçan që ndodhen në dalje të Gostivarit në anën afër Mavrovës. Nga SPB Tetovë, thobë për Alsat se Zjarrëfikësit e Gostivarit i kanë njoftuar që sot brenda ditës janë shkaktuar disa zjarre në pyjet e atij rajoni.

Megjithatë, shtojnë se njesitet e zjarrëfikëave ende ende ndodhen në terren dhe nuk ka informata nëse ndonjë fshat është rrezikuar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share