Main Menu

Debat i hapur mes te rinjëve të Gostivarit dhe keshilltareve të Komunës së Gostivarit dhe aktivisteve të drejtave të gruas

Sot në orën 18:00 në hapësirat e YCC në Gostivar do të mbahet debat i hapur mes te rinjëve të Gostivarit dhe keshilltareve të Komunës së Gostivarit dhe aktivisteve të drejtave të gruas, ku për hirë të 8 marsit do të diskutohet për pozitën e gruas në qytetin tonë dhe  se a mund që gratë të bëhen bashk për gratë pa marrë parasysh pikpamjet e tyre politike

Në ora 17:40 do të ketë prononcim për mediat, ku organizatorët do të flasin për projektin dhe qëllimet e projektit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share