Main Menu

BBC ndalon të transmetohet muzika e Michael Jackson

Pas akuzave për abuzim, emri i Michael Jackson ka qenë më i komentuari së fundmi.

Emri i Michael Jackson së fundmi është lakuar shkak i akuzave për abuzim seksual me fëmijët dhe për këtë është xhiruare dhe një dokumentar.

Kjo ishte edhe arsyeja se përse një ndër radiot më të mëdha në Britani të Madhe, ‘BBC Radio 2’ ka vendosur të ndërpres transmetimin e këngëve të tij.

Mediat e huaja thonë se ky vendim është marrë javën e kaluar përpara shfaqjes së dokumentarit të Channel 4 News për krimet e dyshuara të yllit, i cili do të transmetohet këtë javë.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share