Prezantohen telefonat e gjeneratës së re. Me 5 kamera dhe mbajnë 1 javë bateri

Panairi vjetor në Barcelonë i telefonisë së lëvizshme ka zbuluar edhe zhvillimet më të fundit të teknologjisë, e cila do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë për përdoruesit.

E në këtë panair shfaqen të gjitha, nga telefonat “e zgjuar” që palosen dhe kamerat ultra të sofistikuara tek telefonat që prioritet kanë jetëgjatësinë e baterisë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: