Main Menu

8 këshilla për një grim perfekt, që askush nuk ju a ka thënë më parë

Kemi vërtetë shumë për të mësuar në lidhje me grimin. Ka shumë sekret, që do ta bëjnë grimin e përditshëm më të lehtë për një pamje të përsosur.

Më poshtë gjeni disa truke për të cilat nuk keni dëgjuar kurrë.

Nuk ka rëndësi çfarë rasti keni, çdo vajzë duhet të duket magjepsëse gjithmonë. Merrni disa këshilla kozmetike dhe argëtohuni!

 

1. Teknika e përzierjes së dy ngjyrave

grim 1

2. Truku për konturimin e fytyrës

grim 2

3. Kombinimi i lejlasë me të artën, është gjithmonë klas

grim 3

4. Këshilla për vetulla të larta

grim 4

5. Si të aplikoni tonin e syve vetëm me një laps

grim 5

6. Zgjidhni nuancën më të përshtatshme për ngjyrën tuaj të syve

grim 6

7. Si të bëni hundën tuaj të duket më e vogël

grim 7

8. Si të aplikoni buzëkuqin e kuq

grim 8

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share