Lexim i hatmes së Kur’anit për shpirtin e të aksindentuarëve në rrugën Shkup-Gostivar

Sot e hënë, 18.02.2019 në ambientet e SHMI Medreseja ISA BEU – Paralelja e Vajzave në Gostivar, për të gjithë merhumët dhe meerhumet e aksiidentit në Gostivar, u këndua hatme dhe u bënë lutje.

Me këtë rast, administratorja e Medresesë së Gostivarit, Prof. Mizeqete Hebibi potencoi se kjo është minimumi që mund të bëjmë për këtë akssident dhe familjet e tyre, por më e madhja është që t’i lutemi Allahut xh.sh. që t’i mëshirojë të vdeekkurit, të lënduarve t’u jep shërim të shpejtë e mbi të gjitha kurrë të mos përsëritet.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share