Main Menu

Foto nga vendi i ngjarjes 20 orë pas aksidentit

Gati 20 orë pas tragjedisë më të madhe në vendin tonë, ku një autobus me udhëtar që ishte nisur nga Shkupi në drejtim të Gostivarit ka humbur kontrollin dhe për pasojë kanë humbur jetën 14 persona dhe 7 ndodhen në gjendje të rëndë, sot një ditë pas aksidentit ju tregojmë gjendjen në të cilën është transformuar autobusi pas rrokullisjes për dhjetëra metrash./alsat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share