Main Menu

Zbulohet identiteti edhe i viktimës së 4-ët nga aksidenti i djeshëm

Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërruar jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë.

Për momentin katër  viktima janë identifikuar  Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Onur Sadiku dhe Besim Kamberi i cili sot varroset pas namazit të Iqindisë.

Ndryshe sot ndërroi jetë edhe një i aksidentuar ku numri i të vdekurve ariti 15 dhe mbi 30 të lënduar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share