Main Menu

Zaev në “8 shtatori”, viziton të lënduarit e aksidentit të djeshëm

Kryeministri Zoran Zaev qëndroi në spitalin “8 shtatori” për të vizituar dhe për tu njohur nga afër me gjendjen e pacientëve të shtruar për kurim në spitalin “8 shtatori”.

‘”Të nderuar qytetarë erdhëm të mbështesim të lënduarit e aksidentit të djeshëm, të gjitha institucionet shtetërore janë në funksion, duhet të falënderoj spitalin “8 shtatorin”, ku janë vendosur të lënduarit, policët, zjarrfikësit dhe të gjithë ata ë kanë ndihmuar në shpëtimin e jetëve. Në emër të Qeverisë falënderoj banorët e fshatit ku ndodhi aksidenti që u dolën në ndihmë dhe ndihmuan maksimalisht. Fokusi jonë është tek të lënduarit dhe tek familjet e viktimave, Qeveria është e gatshme të ndihmojë. Kjo është tragjedi e madhe, për të gjithë ne”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share