Main Menu

Kuvendi i Shqipërisë 1 minutë heshtje për viktimat e aksidentit në autostradën Shkup-Tetovë

Ka nisur me 1 minutë heshtje punimet Kuvendi i Shqipërisë në nder të viktimave nga aksidenti tragjik në në autostradën Shkup-Tetovë. Të gjithë jemi njohur me një ngjarje tragjike të një aksidenti në Gostivar, ku kanë humbur jetën 15 qytetarë të Maqedonisë. Për të nderuar dhimbjen dhe për tu gjetur familjeve që kanë humbur të dashurit e tyre ftoj kuvendin të mbajë 1 minutë heshtje- tha Ruçi.

I pranishëm në këtë seancë ishte edhe kryetari i Kuvendit tonë, Talat Xhaferi me rastin e ratifikimit të protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share