Elvis Naçi: Me shumë dhimbje po e përjetojmë aksidentin e rëndë në Maqedoni

Aksidenti tronditës që ndodhi sot në autostradën Tetovë-Shkup, ka befasuar edhe hoxhen e nderuar Elvis Nacin ku mes dhimbjesh ai shkruan:

“Me shume dhimbje po e perjetojme aksidentin e rende te ndodhur ne Maqedoni, Zoti meshire paste per te vdekurit, sherim per te plagosurit dhe durim per Familjaret e sprovuar! Amin.”

Loading…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share