Main Menu

Qytetarët e Shkupit ofrojnë shtëpitë e tyre për familjarët e të lënduarve në aksidentin në Llaskarcë

Qytetarë të shumtë kanë filluar aksione për të ndihmuar familjarët e të lënduarve në aksidentin e tmerrshëm në Llaskarcë të Shkupit.

Anita Hristova dhe Albulena Karaga kanë ofruar shtëpitë e tyre për familjarët që janë duke pritur informacione për gjendjen e familjarëve të lënduar e që janë duke u trajtuar në spitalin “8 shtatori” në Shkup.

“Jetoj në afërsi të spitalit “8 shtatori”, nëse dikush nga familjarët e të lënduarve ju duhet vendqëndrim, unë jam në dispozicion” ka shkruar Anita Hristovska.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share