Main Menu

Vidhen para në një shtëpi në Vrapçisht

Me 09.02.2019 në periudhën nga ora 19.30 deri në ora 20.10 në fshatin Vrapcisht, është lajmëruar se në shtëpinë në pronësi të Sh.S.(56) një kryerës i panjohur duke përdorur forcën fizike e ka hapur derën dhe ka vjedhur para.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share