Main Menu

Ilmo Farizi vjen me projekt të ri, titullohet ‘Më kujto’

Këngëtari nga Gostivari, Ilmo Farizi ka publikuar një tjetër videoprojekt me të cilin e ka nisur mbarë edhe këtë vit. Me tekst nga Ejup Shabani, muzikë nga Meti Neziri ku clarinet nga Ferid Ferce Sax, Ilmo Faziri që jeton dhe vepron në Zvicër tregon se edhe këtë vit nuk do të ndalet pasiqë pas kësaj kënge pritet të editojë edhe disa projekte të tjera. E derisa të arrijnë ato, ne po shijojmë bashkë këtë videoprojekt të tij:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share