Main Menu

Mbyllet xhamia në fshatin Raven të Gostivarit për arsye të disa renovimeve dhe punimeve në Xhaminë e re Raven

Njoftim

Të nderuar qytetarë dhe Xhematë i Xhamisë fsh.Raven ju njoftojmë se me datë: 02.03.2019 do të mbyllet Xhamia për një kohë të caktuar, për arsye të disa renovimeve dhe punimeve në Xhaminë e re Raven.

Ndërimi i dritareve të Xhamisë të cilat materialisht i finansojnë vëllazërit Agron dhe Ulfet Osmani nga fsh.Raven të cilat kushtojnë 11.000€.
Ndërkoh këshilli i Xhamisë ka vendosur që gjatë punimeve ta zbukurojnë Xhaminë me punime dhe shkrime Islame.
Andaj të gjithë të interesuarit që duan vullnetarisht të ndihmojnë për zbukurimin e Xhamisë mund të paraqiten te këshilli i Xhamisë ose te Imami i Xhamisë Azis Idrizi.

Gjithashtu në fund do të publikohet edhe lista me emrat e donatorëve.

Info:
Imami Xhamisë.
Tel / Viber: +38975370994

Muteveliu i Xhamisë.
Tel / Viber: +38978474111

Me Respekt Këshilli i Xhamisë fsh.Raven!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share