Main Menu

Konfiskohen aparatet në një bastore në Gostivar

Me 08.02.2019 rreth orës 21.45 nga ana e zyrtarëve policor është kryer kontroll në një lokal në fshatin Dobridoll, Gostivar në pronësi të V.Xh.(57) ku janë gjetur mjete për organizimin e lojërave të fatit “Keno” për të cilën pronari nuk ka pasur dokumente, gjegjësisht ka organizuar lojëra të fatit pa licencë.

Mjetet e gjetur janë fotodokumentuar dhe konfiskuar për procedurë të mëtutjeshme. Pas zbardhjes dhe dokumentimit të tërësishëm të rastit do të ngritet padi adekuate penale.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share