Main Menu

Arrestohen dy banor të Gostivarit, janë kapur me heroin

Me 09.02.2019 në Gostivar nga ana e zyrtarëve policor janë arrestuar personat V.A.(45) nga fshati Negotinë, Gostivar dhe J.T.(38) nga Gostivari për shkak se gjatë kontrollit personal tek to është gjetur heroin.

Personat janë arrestuar në Stacionin Policor në Gostivar për procedurë të mëtutjeshme. Pas zbardhjes dhe dokumentimit të tërësishëm të rastit do të ngritet padi adekuate penale.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share