Main Menu

Trupi i gjetur nën rrënojat e aeroplanit është i sulmuesit Emiliano Sala

Mjeku ligjor e ka identifikuar trupin e gjetur nën rrënojat e aeroplanit dhe ai është i sulmuesit të Cardiff Cityt, Emiliano Sala.

Sala dhe piloti David Ibbotson janë të zhdukur që nga rrëzimi i aeroplanit në Kanalin Anglez të hënë me 21 janar.

Avioni i Piper Malibu u gjetën në shtratin e detit të Kanalit Anglez të dielën në mëngjes.

Një trup ishte nxjerrë nga rrënojat të mërkurën.

Vetëm sot pas 24 orësh mjekët e kanë konstatuar se trupi i takon sulmuesit Emiliano Sala.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share