Main Menu

Elvis Naçi: Së pari jam shqiptar e pastaj –

Këtë javë n’Kosovë Show i ftuar ishte Elvis Naçi. Gjatë emisionit ai tha se fillimisht ndihet shqiptar e pastaj imam.Një nga teologët më të mirë shqiptar, foli edhe për problemet shoqërore e fetare në trojet shqiptare.Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share