Main Menu

Publikohet “Janari” nga S4MM

S4MM ka publikuar këngën e tij të re me titull “Janari”.
Projekti është realizuar nga Don Gima dhe Niza, i shoqëruar me një videoklip me shumë borë.

Kjo këngë pason “1 gur 2 plluma” e cila arriti miliona klikime në youtube.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share