Main Menu

Yll Limani publikon baladën e re “Harrom”

Këngëtari Yll Limani ka publikuar baladën e re të titulluar “Harrom”.

Për tekstin dhe muzikën e “Harrom” është kujdesur vetë këngëtari, por nuk dihet nëse ka të bëjë me ndonjë lidhje dashurie që ka pasur në të kaluarën.

Limani ka arritur suksesin më të madh muzikor nëpërmjet baladave të dashurisë. Pritet që “Harrom” të renditet shumë shpejt në toplistat muzikore.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share