Main Menu

Iggy Azalea bën gati albumin “In My Defense”

Reperja Iggy Azalea po bën gati albumin më të ri të saj.

Pasi ndau rrugët me Island Records për të nënshkruar marrëveshje 2.7 milionëshe me Empire, reperja australiane po punon fuqishëm në albumin e ri.

#InMyDefense really is that album that’s gonna make you wanna say fuck you to your own reflection for ever doubting you.

— IGGY AZALEA (@IGGYAZALEA) January 25, 2019

“In My Defense” titullohet projekti më i ri madhor i Iggyt të cilin ajo e ka parlajmëruar.

“#InMyDefense është vërtet një album që do të reflektoni pse keni pasur ndonjëherë dyshime në veten”, ka shkruar Iggy në rrjetet sociale.

This is just what I’m aiming for: no confirmed timeline yet! 🙂💜 https://t.co/oQtJIs7Ywi

— IGGY AZALEA (@IGGYAZALEA) January 5, 2019

Si pjesë e partneritetit me “Empire”, Iggy do të jetë pronare e këngëv et ësaj dhe do të jetë në gjendje që të nënshkruajë me dy artistë.

“In My Defense” pason projektin me gjashtë këngë të saj “Survive the Summer” që u lansua në gusht.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share