Main Menu

“Swan Song” e Dua Lipës shënon rekord dëgjimesh

Kanë kaluar vetëm disa orë që kur Dua Lipa publikoi kolonën zanore të filmi “Alita: Battle Angel”, “Swan Song” dhe deri tani janë regjistruar mbi 2.5 milionë dëgjime në kanalin e njohur YouTube.

Kënga po rezulton një sukses i jashtëzakonshëm për Lipën, e cila është bërë pjesë e disa skenave të filmit për të sjellë videoklipin muzikor.

“Alita: Battle Angel” mendohet të jetë një film fantastiko-shkencor që do të pushtojë të gjitha kinematë botërore.

Filmi i ri do të dalë në kinema më 14 shkurt.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share