Antonio Banderas përjeton sulmin e dytë në zemër, dërgohet urgjenisht në spital

Pak muaj më parë aktori legjendar, Antonio Banderas, u godit nga një atak në zemër dhe u shtrua me urgjencë në spital.

Por, ai atëkohë u lejua të rikthehej në shtëpi pas një trajtimi një ditor.

Tani, aktori duket se është goditur nga një tjetër sulm dhe përfundoi sërish me urgjencë në spital duke shtuar thashethemet se gjendja shëndetësore e aktorit po përkeqësohet.

Spanjolli 56-vjeçar u trajtua në “Clinique de Genolier,” në Gjenevë, Zvicër, teksa pranë tij ndodhej edhe e dashura Nicole Kimpel.

Fatkeqësisht gjendja shëndetësore e Antonio Banderas nuk duket e mirë. Aktori është planifikuar të shkojë në vendlindjen e tij në Spanjë të tërheqë një çmim më 25 mars, por tashmë nuk është e paqartë nëse do të udhëtojë drejt gadishullit Iberik.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share