Main Menu

Tensione mes studentëve dhe policëve privatë te Ekonomiku

Në fakultetin e Ekonomikut, ka nisur përplasja mes policisë private dhe studentëve të cilët kanë nisur ngujimin e tyre në këtë fakultet.

Policia private nuk lejon që studentët të nxjerrin karriget në hollin e fakultetit, ndërsa këta të fundit nuk pranojnë veprimin e policëve.

Sipas policisë, rregulloja e Universitëetit nuk lejon që karriget të nxirren në holl.

Polici: Nuk më lejon rregullorja që ti lë karriget në holl.

Studenti: Po ndonjë ligj që na mbron ne, vallë a ke ti?

Polici: Ju lutem mos nxirrni karrige në korridor.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share