Main Menu

VMRO i bashkohet protestës para Kuvendit

VMRO-DPMNE i bashkohet protestës para Kuvendit.
Emrin nuk e ndërrojnë qytetarët por 80 deputetë, disa prej tyre të kushtëzuar dhe kërcënuar, kështu deklaroi lideri opozitarë Hristijan Mickoski, i cili edhe njëherë ri-përsëriti qëndrimin e partisë së tij, se nuk do t’i mbështet ndryshimet kushtetuese.

“Deri tek ndërrimi i emrit vihet jo përmes akteve demokratike por përmes dhunës dhe kërcënimeve”, deklaroi Mickoski, sipas të cilit Qeveria po zbaton një politikë për të cilën nuk ka marrë legjitimitetin e qytetarëve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share