Main Menu

Ndalohet qarkullimi i automjeteve të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Për shkak të reshjeve të borës është ndaluar qarkullimi i automjeteve të peshave të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër. Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në rrugë me lagështi.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” thonë se ekipet e tyre janë vazhdimisht në terren dhe kujdesen për rrugët që të jenë të kalueshme. Ata, bëjnë thirrje që vozitësit të jenë të kujdesshëm me shpejtësinë e veturave.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share