Main Menu

Piktori Reshat Ahmeti numëron sukseset për vitin që përcollëm

Piktori dhe profesori universitar nga Gostivari, Reshat Ahmeti numëron sukseset e arritura gjatë vitit 2018-të, përcjell FLAKA.

Në një status të tij në profilin zyrtarë në Facebook, Ahmeti shkruan se viti 2018-të ka qenë vit i mrekullive, duke shënuar 12 arritje në fushën që ai vepron.

“Viti 2018 Viti i Mrekullive
1.Ne hapësirat e Muzeut Historik Kombetar. Mu nda Çmimi“PIKTOR I VITIT 2018”
“VITI I SKËNDERBEUT”(Për Maqedoni)
2.Në Akademinë e Shkencave në Tiranë u vlerësova me Cmimin “ IMAZHI KOMBETAR ” në Festivalin e 16-të të organizuar nga Forumi Imazh dhe Media/
3.Cmimi nderkometare “Certificate of Excellence”. Për veprën e artit të paraqitur në konkursin e 29 artavita online
4.Vepra ime e publikuar në Monografinë ” 70 National Galery of Macedonia ”
5.Ekpozita ndërkombetar në “Artebinningen”,Basel.( Zvicër)
6.Ekpozita në Vienë.(Austri)
7.Ekpozita në Waterbury CT (SH.B.A)
8.Ekpozite në Bibliotekën Univezitare.Shkup
9. Ekspozita kolektive e Draudacum në Struge”Vala e re kulturore”
10. Ekspozita tradicionale e Draudacum “Cmimi i Nëntorit”.Gostivar
11. Kolonia nde Draudacum rkombetare artistike e Draudacum “Gostivari 2018”
12.Art symposium. “DunaArt”. Samorin. ( Slovaki)”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share