Main Menu

Foshnja e parë në Gostivar për vitin 2019 është vajzë

Në Gostivar foshnja e parë për vitin 2019 është vajzë. Ajo ka lindur dy minuta pas mesnatës.

Në Siptalin e Gostivarit ka akoma shtatzëna që pritet të lindin gjatë ditës së sotme.

Siç informojnë nga Departamenti për gjinekologji dhe akusheri në Spitalin e Gostivarit, foshnja peshon 3.600 gramë dhe është e gjatë 53 centimetra.

Share


(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share