Gostivar, nga bastoret sportive një person ka vjedhur mbi 700 mijë denarë

Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), kanë njoftuar se është ngitur kallëzim penal për një person të moshës 59-vjeçare, për shkak të dyshimit se ka kryer katër vepra penale “grabitje”.

“Zyra e jashtme për punë kriminalistike e Gostivarit, ka ngritur kallëzim penal kundër Gj.J. (59) nga Gostivari, për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerje të katër veprave penale “grabitje”. Gjatë periudhës prej 25.05.2018 deri 03.12.2018, në Gostivar, në tri bastore sportive, i denoncuari, me kërcënim me armë, ka kryer grabitje ndaj të punësuarve, dhe ka marrë 730.030 denarë”, njoftojnë nga MPB-ja.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share