Main Menu

Lajm i rëndësishëm për përdoruesit e iPhone, ja çka do t’iu ndodh kur të përditësoni telefonin

Kujdes kur përditësoni versionin në iPhone, pasi kjo mund t’iu ndërpresë shërbimet e internetit.

Përditësimi i iPhone në versionin më të fundit të iOS 12 mund të ndërpresë shërbimet e internetit.

Sipas Forbes, iOS 12.1.2, i cili u lancua për të rregulluar problemin e lidhjes me Ëi-Fi nga smartfoni për përdoruesit në Turqi, për ironi e prezantoi të njëjtin problem në vende të tjera, transmeton lajmi net.

Në njoftimin zyrtar për iOS 12.1.2, Apple thotë se përditësimi “adreson një problem që mund të ndikojë në lidhjen me rrjet në Turqi për versionin iPhone XR, iPhone XS dhe iPhone XS Max”.

Shumë përdorues kanë zgjedhur Tëitter për t’u ankuar për këtë problem, me disa madje duke pretenduar se smartfonë e tyre kanë qenë jashtë funksionit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share