Main Menu

2po2 publikon këngën e re ‘’Vida’’

Besnik Canolli i njohur si 2Po2 e ka lansuar në ‘Youtube’ këngën e re të titulluar ‘’Vida’’.

Si gjithmonë, për tekstin e këngës është kujdesur vet Besnik Canolli, ndërsa projekti është prodhim i Authentic Entertainment.

BO Beatz e ka bërë muzikën, ndërsa miksimin dhe masterizimin e ka realizuar Avaxus. Kënga vjen e realizuar edhe me videoklip dhe për të është kujdesur produksioni i njohur, Imagine Films.

Kënga e tij e fundit ‘’Cartel’’ është mirëpritur nga publiku ndërsa suksesin e njëjtë pritet ta ketë edhe kjo këngë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share