Main Menu

Digjen disa shtëpi në Gostivar, pas shtëpis së zjarrfikësve(vid)

Dje mbrëma (10-dhjetor) rrethë orës 23 e 45 minuta, është kapluar nga zjarrin shtëpia e 68-vjeçares A.D. nga Gostivari, me lokacion në rrugën ,, Mara Ugrinova,, në Gostivar.

Flaka me shpejtësi të madhe është përhapur edhe në dy objekte tjera të cilët kanë qenë aty afër, ku është djegur kati i parë i njërës nga shtëpitë, si dhe kulmet e dyshtëpive tjera. Nuk ka pasur persona të lënduar, ndërsa me intervenim të Zjarrfikësve të Gostivarit, rrethë orës 03 pas mesnate zjarri komplet është lokalizuar.

Gjatë ditës së sotme (11-dhjetor) do të kryhen hetimet, dhe do të përcaktohet shkaku i përhapjes së zjarrit, si dhe detajet tjera lidhur me rastin.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share