Main Menu

Ndërroi jetë ish-kreu i Kuvendit Lubisha Georgievski

Mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë regjisori maqedonas Lubisha Georgievski, në moshën 81 vjeçare njofton drejtori i Teatrit dhe Dramës, Robert Veljanovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Gjeorgjievski ishte i lindur në Manastir më vitin 1937, mirpo ai gjatë kohë ka qenë edhe pjesë e politikës dhe kandidat për president shteti më vitin 1994, ambasador në Bullgari dhe kryetar Parlamenti nga viti 2006-2008.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share