Main Menu

Maktel: Gruevski ka paguar azilin në Hungari, ja shifra milionëshe

Maktel nga burimet në VMRO DPMNE dhe Ministrinë e Brendshme zbulon se ka të dhëna serioze se Gruevski transferoi nga llogaritë e tij në Belize 50 milionë euro për Victor Orban për ta shpëtuar nga burgu.

Gruevski ishte thyer mendërisht dhe nuk mund t’i lejonte njerëzit ta shihnin me pranga në një qeli pas 10 vjetësh qeverisjeje, ai do të vriste veten.
Kështu që ai ishte i vendosur të jepte shumë nga pasuria e tij në Orban për ta shpëtuar nga burgu vazhdon më tej portali Maktel.

Nga ana tjetër, Orbani e ktheu Hungarinë në një hotel për mafiozët e botës dhe diktatorët që iknin nga burgu nga vendet e tyre, ndërsa diçka më parë kishte ndodhur në Amerikën e Jugut.
Edhe Vuçiq thuhet se ka rezervuar tashmë një biletë, kështu që ai ndihmoi Gruevskin me logjistikë për të ikur në Hungari.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share