Main Menu

Gjysmëfinalet e Ligës së Kombeve: Angli-Holandë dhe Portugali-Zvicër

Anglia do të përballet me Holandën në gjysmëfinalet e Ligës së Kombeve të UEFA-së, ndërkaq Portugalia luan ndaj Zvicrës.

Tre Luanët siguruan një vend në gjysmëfinale pas fitores dramatike ndaj Kroacisë.

Përndryshe, Anglia në grupin kualifikues për Evropianin 2020 do të ketë punë me Kosovën.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share