Main Menu

Renditja e FIFA-së, Maqedonia numëron në vend

Përfaqësuesja e Maqedonisë në renditjen më të re të publikuar nga FIFA, ka numëruar në vend, ashtu që humbja dy fitoret në ndeshjet e Ligës së Kombeve, nuk kanë kontribuar që ajo të shënonte ngritje. Për tre muaj me radhë Maqedonia, vazhdon të mbajë pozitën e 68-të. Përfaqësuesja e Kosovës në futboll me të cilën Maqedonia, përballet në balotazhin e Ligës së Kombeve vazhdon ngritjen në renditjen e FIFA-s. Kosova është ngritur për gjashtë pozita dhe tani mban pozitën e 131-të. Kombëtarja shqiptare ka numëruar në vend dhe mban pozitën e 60-të. Belgjika vazhdon të jetë në krye të kësaj rangliste

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share