Main Menu

Problemet që shfaqen nëse flini më shumë se 8 orë

Gjumi është pjesa më e rëndësishme e çdo njeriu që dëshiron një shëndet të mirë.

Por nëse gjumi bëhet më shumë se 8 orë, atëherë do të keni probleme me shëndetin, njofton Klan Kosova.

Problemet më të shpeshta që shfaqen janë si problemi me peshën, depresioni, sëmundjet e zemrës, kokëdhimbja, probleme me memorien, dhe pagjumësia gjatë natës.

Për të shmangur probleme të tilla, gjithçka që duhet bërë janë ushtrimet, konsumimi i ushqimit të shëndetshëm, mos pirja e alkoolit, dhe gjumi të bëhet me një orar.

Image result for heart disease

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share